Kategorier

söndag 7 april 2013

FANTASTISKT !

Så var Påsken över för denna gång, och ingen värme i sikte ännu, kylan i luften verkar ha parkerat över Österlen, som en infekterad hälsena, inget att göra bara vila och vänta. Vi bestämde oss för att göra ett försök ändå, minusgrader på nätterna men kanske inte så många så att plattan skulle skadas.
Först ägnade vi tisdagen åt att gjuta fast alla avlopp så att de inte åker ut läge samt göra ursparningar i alla våtutrymmen, då vi kommer att göra fingjutningar där sedan för att få rätt lutning mot avloppen samt att det blir en annan golvnivå i dessa rum.
Sedan kom den fantastiska onsdagen ! Titta visst är det helt otroligt, och då menar jag inte att se 6 fullvuxna karlar arbeta, fast det kan ibland vara nog så otroligt, men missförstå mig inte, jag älskar att se andra arbeta fast här pratar jag om våran efterlängtade platta, det känns nästan som om vi gått hela tiden ut (och lite till) och äntligen var det dags för att sätta igång värkarna och förlösa ungen !


Och titta vad fin hon är !!

Hon vägde 18 ton och är 61 meter i omkrets, men både hon och hennes föräldrar mår efter omständigheterna bra och är omåttligt stolta !!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar