Kategorier

onsdag 2 januari 2013

2013 har äntligen grytt och visat sitt ansikte, och vårt arbete med att förverkliga vår husdröm ska nu äntligen på allvar ta fart. Det här blir ett spännande år ! Vi bjuder härmed in Er att följa med, för nu kör vi.......................

Här kommer lite bilder on site så att säga, som Ni ser så är det gamla huset Branteviksvägen nr 81 nu rivet, och på dess plats har vi börjat grovplanera för det nya huset, vi har tyvärr varit tvungna att ta ner några träd för att klara bygget, bl.a. ett valnötsträd, det sved men vad kan man göra, då det inte skulle rymmas i vardagsrummet. Bilden är tagen från infarten, alltså uppifrån, havet kan man se bortom träden.
 Den här bilden visar grundplaneringen nerifrån, upp mot vägen och det kvarvarande huset på Branteviksvägen 83, samt lilltraktorn Atlas.
 Här ser vi pallkragar med växter och lökar som kvalificerat sig för att ingå i den omfattande räddningsaktionen ¨save the plants before the big catepillar comes¨ det blev rosor, chersmin buske, lavendel och en massa som jag inte vet namnen på, men de är säkert fina de med.........
Och slutligen en vy över ler åkern från söder, blickandes mot norr, man kan nästan skönja växthuset och vardagsrummet i vinkelbyggnaden i ögonvrån om kikar lite snett mot bilden................ eller ??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar