Kategorier

måndag 13 maj 2013

Ursäkta !


Forgive me readers for I have sinned, it's been to long since my last bloggsession.


Jag har att säga till mitt försvar, förutom att vi nu har flyttat ut till Brantevik och vi har inget Internet ännu och vi har slitigt som galärer.

Det har dock hänt massor sedan vi senast hördes, vi har byggt innerväggar, lyft upp golvåsarna samt avjämnat med bruk runt om för att ställa takstolarna på som kommer på onsdag. Vi bygger just nu ställning för fullt runt om för att kunna ta emot takstolarna samt mura vidare på gavlarna. Men först lite bilder från veckorna som gått, jag har nämligen haft väldigt fint besök också, Mikael Bystedt kom ner vid flytten så det var toppen att få hjälp med den, tack än en gång samt att veckan efter kom Patrik Andersson ner för en kombinerad jobb och träningsvecka ( 4 träningspass blev det, 2 löppass samt 2 cykelpass), han var kungen med hyvelen (de snackar så här nere förstår Ni) när vi fixade golvåsarna samt även en annan oanad talang när vi gjorde gräsmatta. Tack du också snälla Patrik för all hjälp.

Men först till innerväggarna


Här börjar Tobias att väga in innerväggarna, och det tog en vecka ungefär att färdigställa alla väggarna, samt att jag vara tvungen att åka till Trelleborg för att komplettera med innervägsblock då vi fått för lite av den bärande modellen på 17,5 cm. Det blev totalt tre svängar, då det är för tungt att ta mer än en pall åt gången. Så här ser det ut när väggarna är klara i vart fall.


Sedan kom Micke som sagt, vi kämpade och kämpade, en hel dag med att få upp förtältet till husvagnen, tusen delar och ingen ritning så klart, panik, ångest, uppgivenhet och så till slut äntligen euphori......... så här snyggt blev det. 


Sedan gick den helgen åt att flytta ut till Brantevik, Micke hjälpte mig mig de större tyngre grejorna innan han åkte hem igen. Den första maj var det dags för Patrik att komma ner och arbeta, på torsdagen hyvlade vi till alla golvåsar, som på fredagen lyftes på plats.


Här ser man ner i vardagsrummet, där det skall vara öppet ända till nock och ingen övervåning.


Sedan gjorde vi något som man har drömt om i hela sitt liv, jag säger bara en sak
GRÖNA SIDAN UPP PATRIK !!


Gräsmatta på rulle, hur lyxigt kan det bli !! lycka på pall det är vad det är, färdigt på en gång, snyggare gräsmatta har jag aldrig haft.


Så här ser det ut där de odlar gräsmatta, snacka om riktiga vardagshjältar !! Ni måste ta med gräsmatteodlare i Era kvällsböner, vilka idoler..............


Det var allt för denna gång, sköt om Er och tills vi hörs igen, Green dreams ....

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar