Kategorier

söndag 17 februari 2013

EN VIT BÖRJAN !

Hej !
Det kändes fantastiskt att på måndagen få ta emot de första leveranserna på material till grunden. Jag hade bokat tjejerna från kommunens Samhällbyggnadsavdelning för att göra en fin utsättning av huset direkt på morgonen. De gjorde ett snabbt jobb med att markera ut var huset skall stå.



Sedan var det dags att börja ta emot materialet, först kom en bil från XL-Bygg med armering, cement, markduk, distanser samt hörnblock i lättklinker, därefter kom en bil direkt från Veberöd med alla leca block till grunden. Förväntningarna höga, stämningen på topp, jippie kayee mmmmmmmmm.




Sedan var vi klara att börja forma för att mura klacken som leca blocken skall stå på, men men icke det inte, man kanske skulle ha anat oråd med tanke på vilken färg himlen hade, utan allt jag fick var 2 dm snö på allting istället, snacka om antiklimax................................



Man kan verkligen hålla sig för skratt, men vi tar nya tag i veckan som kommer och hoppas på bättre tur med vädret, för hemska tanke om jag ska måsta jobba med veden igen.............................. så ond kan väl ingen vara.

Lev o må

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar